TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY - Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu

Ara

Okulumuz Değerler Kulübü Danışman Öğretmeni Tayfur ÇOLAK ve kulüp öğrencileri aralık ayı değeri olan "Sabır "ile ilgili pano hazırladılar. Emeklerinden dolayı öğretmenimiz ve öğrencilerine teşekkür  ederiz.

Ara

Okulumuz Değerler Kulübü Danışman Öğretmeni Tayfur ÇOLAK ve kulüp öğrencileri kasım ayı değeri olan " Saygı " ile ilgili pano hazırladılar. Emeklerinden dolayı öğretmenimiz ve öğrencilerine teşekkür  ederiz.

Ara

Okulumuz Değerler Kulübü Danışman Öğretmeni Tayfur ÇOLAK ve kulüp öğrencileri ekim ayı değeri olan "Merhamet ve Yardımseverlik"ile ilgili pano hazırladılar. Emeklerinden dolayı öğretmenimiz ve öğrencilerine teşekkür  ederiz.

Ara

Okulumuz öğretmen, veli ve öğrencileri 19/12/2023 Salı  Günü saat 19.23-20.23 saatleri arasında okuma etkinliği yaptılar.Okuma etkinliğine destek veren tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 4/C sınıfı 19 Aralık Salı Günü öğretmenleri Hilal AKSOY nezaretinde Çorlu Trafik Parkı'na eğitime gittiler. Öğrenciler teorik ve uygulamalı olarak trafik eğitimi aldılar.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu Okuyor Etkinliği, 19.12.2023 Salı günü saat 19.23-20.23 saatleri arasında öğretmen, öğrenci ve velilerimizin evlerinde kitap okuyarak katılımları ile düzenlenecektir. Bu kapsamda öğretmen, öğrenci ve velilerimizin evlerinden katılacağı 19.12.2023 Salı günü saat 19.23-20.23 saatleri arasındaki kitap okuma etkinliğimize katılımınızı bekliyoruz.

Ara

Okulumuzda "Yerli Malı Haftası" kapsamında 2/G-H-I Sınıf Öğretmenleri pano oluşturdular. Sınıflarda yerli malı kullanımı konusunda etkinlikler gerçekleştirildi.Yerli yiyeceklerimiz velilerimizce hazırlanıp sınıflarda öğrencilere ikram edildi.Pano hazırlanmasında emeği geçen sınıf öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü kapsamında öğretmenlerimiz Dilek Boru, Meryem KARSUOĞLU ve Kevser ŞAHİN öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak amacıyla pano hazırladılar.Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 3/F sınıfı öğrencileri 3 Aralık Engelliler Günü olması sebebiyle video hazırladılar.Emeklerinden dolayı Sınıf Öğretmenleri Nuray KISACIK ve öğrencilerinin tebrik ediyoruz.Ayrıca okulumuz Hafif Zihinsel A Şubesi  öğretmenleri Esra UYSAL ve Özlem Nur TANYERİ bu anlamlı günde okul öğrencilerinde farkındalık oluşturmak amacıyla pano hazırladılar. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz eski Yönetim Kurulu Üyelerine emeklerinden dolayı Okul Müdürü Muharrem İLGAR tarafından plaket takdim edildi.Ardından yeni Yönetim Kurulu eski Yönetim Kurulu Üyelerine gül hediye etti. Emeklerinden dolayı başta Sarıgül ÇANĞA olmak üzere tüm Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederiz.Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Hanife ÖNAL ve ekine yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenler günü kutlama programı yapıldı. Ardından Okulumuza ismini veren Şehit Dinçer ERSOY'un annesi Nilüfer Hatun ERSOY'un,öğretmenlerimizin ve Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla pasta kesilip öğretmenlerimize ikram edildi.Programda emeği geçen tüm öğretmenlerimiz,velilerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Cuma Günü Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü olması sebebiyle anma töreni düzenlendi.Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından 4/D.2/F ve 2/A sınıfının hazırlamış olduğu gösteriler ile sona erdi. Anma programına katkısı olan tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuza ismini veren Şehit Dinçer Ersoy ölüm yıl dönümünde kabri başında anıldı.Anma törenini okulumuz 4/C Sınıfı Öğretmeni Hilal AKSOY ve öğrencileri hazırladılar.Anma töreni Okul Müdürü Muharrem İLGAR'ın konuşması.öğrencilerin şiir ve Şehit Dinçer ERSOY'un özgeçmişini okuması ile devam etti. Ardından Şehit Dinçer Ersoy  için İlçe Müftülüğünce dualar okundu.Şehit Dinçer ERSOY'un mekanı cennet olsun.Ailesine sabırlar diliyoruz.

Kas

Okulumuz 1.,2.,3. ve 4.sınıfl öğrencilerine İlçe Sağlık Müdürlüğü Diş Hekimi Ahmet ÖNDER tarafından 6-7 kasım tarihlerinde ağız ve diş sağlığı semineri verildi. Diş Hekimi Ahmet ÖNDER'e teşekkür ederiz.

Kas

Okul Aile Birliği Başkanı Hanife Hanım, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyeleri ve geçen yılın Okul Aile Birliği Başkanı Sarıgül Hanım 7 Kasım Salı Günü okulumuza ismini veren Şehit Dinçer Erssoy'un annesi Nilüfer Hatun ERSOY'u evinde ziyaret ettiler. Bu güzel ve anlamlı ziyaret için Okul Aile Birliği üyelerine teşekkür ederiz.