TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY - Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu

Kas

Okulumuzda 31 Ekim 2023 Salı Günü Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni yapıldı. Tören Okul Müdürü Muharrem İLGAR'ın konuşması ile başladı.Ardından 4.sınıf öğrencilerinin gösterisi ile devam edip 3. sınıfların kapanış gösterisi ile sona erdi. Törenin Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır şekilde yapılmasında emeği geçen tüm öğretmen,veli ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

29 Ekim-4Kasım arası Kızılay Haftası olarak kutlanmaktadır.Bu kapsamda Kulüp Danışman Öğretmenimiz Nazlı SÜZEN ve öğrencileri bir kutlama programı hazırlayarak öğrencilere sundular.Ayrıca Kızılay panosu hazırlandı.Yapılan etkinlik sayesinde öğrencilerde Kızılay ile ilgili farkındalık oluşturuldu. Kutlamada emeği geçen öğretmenimiz ve öğrencilerini tebrik ederiz.

Ekm

29 Ekim Pazar Günü İlçe 100. Yıl Cumhuriyet Bayramı Törenleri Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde yapıldı. Törene okulumuz idareci, öğretmenleri ve 4/C sınıfı öğrencileri katıldılar.i.Kutlama törenine katılan tüm öğretmenlerimizi ve 4/C sınıfı öğrencilerini tebrik ederiz.

Ekm

4/C sınıfı bilim şenliği düzenledi. Şenliklerinde ki amaç yüksekten bırakılan yumurtaların kırılmamasıydı. Çocuklar aslında  tasarladıkları bu çalışmalarının roket içinde dünyaya sağ salim inmesi gereken  insan olabileceğinin farkındaydılar..Etkinliği velilerimizde heyecanla takip ettiler.Etkinlik dolayısıyla öğretmenimiz Hilal AKSOY ve öğrencilerini tebrik ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı dolayısıyla İlçe genelinde öğretmenler arasında voleybol turnuvası başladı. Okulumuz voleybol takımı 1.turda Türk Tekstil Vakfı Meslek Lise'sini (2-0) yenerek bir üst tura çıktı. 2.turda Kızılpınar 125.yıl Ortaokulu ile karşılaştı.Kızılpınar 125.yıl Ortaokulu'nu (2-1) sonuçla geçen voleybol takımımız 3.tura yükselmiştir. Oyuncularımız Erol,Erdal, Volkan, Sinan, Hüseyin, Ulaş ve Remzi  hocalarımızı tebrik ediyoruz. Bir üst turda başarılar diliyoruz.

Ekm

13 Ekim Afete Hazırlık Günü dolayısıyla öğretmenlerimiz tarafından öğrencilere "Afet Farkındalık Eğitimi" verildi. Eğitim sonrası deprem tatbikatı yapıldı. Bu sayede öğrencilerde teorik ve uygulamalı olarak deprem esnasında nasıl hareket edeceği ile ilgili farkındalık oluşturuldu.Tatbikat sorunsuz ve amacına uygun olarak gerçekleşmiştir. Tatbikatta görev alan tüm öğretmenlerimizi ve hizmetlilerimizi tebrik ederiz.

Travelling the word

Etwinning projesi kapsamında okulumuz 3C sınıfı suitcase etkinliğini yaptı. Bu etkinlikte amaç  öğrencilerin en çok merak ettikleri ülkeyi her şeyiyle araştırıp  tanıtmasıydı.

Yapılan dereceli ölçekli puanlamayla en çok puanı alan etkinliklerimiz okul panomuzun olduğu yerde tüm öğrencilere sergilendi.

Okul müdürümüz Muharrem Ilgar öğrencilerimizin çalışmalarını incelemek için 3C sınıfına ziyarette bulundu.

Etwinning projesi kapsamında etkinlik gerçekleştiren Sınıf Öğretmenimiz Hilal AKSOY ve öğrencilerini tebrik ederiz.